meeeeee e e e e e e

jag :p

tja !!

hej som ni vet gjorde jag slut med elin men är ihop med en som heter amanda nu .

bild på mig å min kusin

jag å min kusin jag är den lilla där fotot togs i danmark tror jag va 2 år

hej

hej idag va jag me henning det va kul. sen på kvällen så gjorde elin och jag slut så är singel igen :P som ni ser har jag fixat lite på min blogg designskriv till mig va ni tycker. nästa vecka läger jag upp veckans bild och då söker jag på "rock"

hej!!!

hej idag ska jag börja igen med veckans bild så kom ihåg att den här dagen ska jag lägga in på en torsdag. imorn är jag ledig ska tyyp va med henning :P

sjuk:(

hej idag var jag sjuk jag var lite små förskyld så jag kunde inte gå till skolan men tror att jag kan gå imorn :) hemma var de skit boring men sen på kvällen logga nästan alla in på msn elr pea (playahead) jag har bara leggat i sängen tyyp och sett på tv.

chris brown !!!!

hej i går va jag och henning på chris browns konsär det va skit kul och sen så träffa  jag mitt ex nicole men hon satt på en annan radvi satt på 3 raden man såg väldigt bra men om man ska gå på nån konsär rekomenderar jag att ta stå platser  mkt bättre. äfter konsären köpte jag en affich(vet inte hur man stavar:P)den kosta 50  äfter det så gick vi ut och där sålde dom afficher som va mkt snyggare för samma pris :P ska se om jag kan ladda upp nån vidio på konsären


////////// fille

..........

          
  
   
   

hehe :P

       äger !!

oj

ojj jag råka lägga in den där saken :P


idag

hej idag börja jag skolan va så där det som va roligt va att träffa sinna vänner

bild på chris brown

 

hej!!

hej 23 januari ska jag på chris browns konsär med min kompis henning hans blogg är www.henningkina.blogg.se, det ska bli kul !!

Eric Prydz - PjanooBästa Låten !!! =D

RSS 2.0